Agendabeheer & hulp bij plannen

Wat kan ik Juist voor Jou betekenen?

Heb je in je hoofd nét zo’n chaos als in je agenda? Vliegen je weken voorbij en lukt het je niet om datgene te doen waar je blij van wordt? Of doe je alleen maar leuke dingen en kom je daardoor in de problemen? Vergeet je vaak dingen? … Of jezelf?

Ik breng samen met jou in kaart waar je tegenaan loopt. Ik kan het volgende bieden:

  • Online evalueren van je week
  • Vooruitkijken naar de komende week/weken
  • Online agenda bijhouden
  • Prioriteiten stellen
  • In balans krijgen van zowel in- als ontspannende activiteiten
  • Tips en trucs om minder te vergeten

Agendabeheer doe ik in de regel online via skype of whatsapp. De eerste periode werk ik vaak wekelijks een uur met je samen. Als we een voor jou werkend ritme te pakken hebben kan het vaak ook al in een half uur per week of eenmaal in de twee weken.

Tarief €70,- per uur

Mijn hulp bij het beheren van je agenda en het plannen van je weken is vooral toegespitst op het brengen van meer balans en evenwicht. Ik ben geen personal assistant maar ik help je door kritische te stellen en een figuurlijke stok achter je deur te zijn. Zo leer je om de afspraken die je maakt met jezelf na te komen. Doel is dat je deze discipline aanleert zodat je het na verloop van tijd zelf kunt.

De eerste paar weken duren de online afspraken meestal een uur. Deze vinden plaats via Skype. Soms is het fijn om te werken met een online (Google-) agenda. Die kun je dan via ‘scherm delen’ aan me laten zien.

We stellen de eerste paar afspraken een lijst op met voor jou belangrijke aandachtspunten. Die punten worden de leidraad voor het plannen en in de gaten houden van je weken.

De eerste paar keren zal het terugblikken op de voorgaande week en het vooruitkijken op de volgende wat meer tijd in beslag nemen. Na een aantal keer hebben we hoogst waarschijnlijk genoeg aan een half uur per afspraak.

Iedere week krijg je van mij wat aandachtspunten. Huiswerk als het ware. Door steeds een behapbaar stukje nieuw gedrag uit te proberen ervaar je vanzelf dat je vooruitgang boekt.
Maar… Er is ook een mindere kant aan deze vorm van hulp. Jezelf voor de gek houden gaat niet meer want ik ben heel streng als het nodig is! 😉

Juist voor Jou Begeleiding
Frederike Chorus
06 - 15 08 36 07
info@juistvoorjou.nl

Privacyverklaring

KvK-nummer: 73504378